Ylva Trollstierna - Distanskurser

Sommaren 2016 avslutade jag min helgkursverksamhet och i fortsättningen så kan du utbilda dig via någon av mina distanskurser.

Under hösten 2016 startade jag med Webinar, där du kan välja två olika Tarot webinarkurser över webinar, en över en helg och en som är 6 måndagar i rad.

Varför distanskurser kanske en undran kan vara?
Min, Ylvas första kurs som jag hade var 1993 i Umeå, en kvällskurs, delad på 5 ggr i ämnet Tarot och det kan vara ett mycket bra alternativ om flera med samma intresse finns i samma stad. Lektion, övningar och så hem och praktisera, återkomma och fortsätta. Men Sverige är avlångt. Och jag trivs så himla bra hemma att för mig är det mer givande att hålla en kurs över nätet.

Min första distanskurs skapade jag år 2002, då jag bodde i Kalmar, då var det mail med frågor, när jag fick svaren fick man ett nytt mail, och så fungerar det lite fortfarande än idag, men nu är alla texter inlagda på en sida (som bara den som har inloggning kommer åt). 

Hur går en distanskurs till?
Du får ett startbrev av mig med information och inloggningsuppgifer, när du loggar in så finner du på Tarotkursen lektioner, 1-78, men också mycket andra texter, över 600 sidor med text och de flesta även intalade på MP3 som du kan ladda ner och lyssna på, praktiskt kanske om du har kortet framför dig eller om du går ut på promenad. De frågor, uppgifter som du har där inne på kurssidan svarar du på i ett mail till mig och tillbaka får du både färdiga svar och kommenterar på det du svarat. Du tar det helt i din egen takt, inloggningen till kurssidan är för ett år, fortsätter du efter ett år så betalar du 200:- för ytterligare ett år. När du mailar dina svar eller kanske bara om du får en fundering så skicka ett mail till mig så försöker jag svara dig på bästa sätt. Någon dag i veckan så finns jag tillgänglig på Skype så du kan "ringa" upp mig för ett samtal. Det har tagit mig några år att bygga upp distanskurserna och nu vet jag ju även att de fungerar och mycket bra dessutom. Och tänk dig själv att gå kurs när det passar dig. Kanske en förmiddag då du är ledig, en tråkig kväll eller kanske du viker av hela söndagen för att plugga på i något som intresserar dig.

Jag har skapat distanskurser i de ämnen som intresserar mig, de som jag vet att jag kan inspirera dig i, och då är det främst "Tarot" som är populärast för dem som har det intresset. 

Tarot, grundkurs 
(2100:- )
Det är en kurs med över 600 A4 sidor (som du kan skriva ut). Och de flesta i MP3 så du kan lyssna och även ta ner. Frågor och svar. Uppgifter. Tarotblogg med mera.

Aura och färger
(2100:- )
En kurs som går igenom alla färgerna, röd, orange, gul, grön, blå, indigo, lila, magenta (vinröd), turkos, rosa, svart och vitt. Men även alla chakras och de olika betydelse varje färg har i olika områden.

SPirituell INspiration
(2100:-)
Kursen som innehåller det mesta. Startar med tidigare liv (tolkning ingår) och går igenom de flesta områden inom nyandlighet. Kursen som aldrig blir klar då nya texter hela tiden tillkommer.

Det finns inga produkter i denna kategori.
Butiken använder OpenCart
Ylvas Spinbox © 2017